Swift Diamond Whippets

Esittely

Olen Johanna Hänninen, 34 vuotias yrittäjä ja aktiivinen koiraharrastaja. Asun puolisoni Samin ja koiriemme kanssa keski-uusimaalla Nurmijärvellä Nukarissa. Harrastamme ja kilpailemme koirien kanssa ratajuoksua. Mieheni on kouluttautunut koetoimitsijaksi ja kuuluu Helsingin Vinttikoirakerhon hallitukseen sekä kilpailutoimikuntaan. Yleensä hänet löytääkin radalta ajamasta viehettä tai muista hommista. Toimin itse Suomen Vinttikoiraliitto ry:n virallisena mittahenkilönä. Ja minkä ehdin olen kilpailuissa auttamassa toimihenkilötehtävissä omien koirien kilpailuttamisen lisäksi. 

Kasvattajakurssin suoritin vuonna 2020 ja allekirjoitin kasvattajasitoumuksen. Kennelnimeni Swift Diamonds hyväksyttiin alkuvuodesta 2022. Olen jäsenenä Suomen kennelliitossa, Whippet-Harrastajat ry:ssä, Suomen koirakasvattajat ry:ssä (SUKOKA), Helsingin Vinttikoirakerhossa, Greyhound Racing liitossa sekä Etelän Greyhound Racing liitossa.

Kasvatamme pienimuotoisesti ratalinjaisia whippettejä tarkoin valituista yhdistelmistä omiin toiveisiimme. Tavoitteenani on kasvattaa hyvä luonteisia koiria jotka ovat toimivia arkielämässä, mukavia perheenjäseniä ja harrastuskavereita. Whippetissä arvostan suuresti vietikkyyttä. Pidän tärkeänä terveystutkimuksia ja pyrin laajasti tutkimaan koirani ja kannustan siihen kasvattejani.

Meillä on ollut perheessä aina koiria ja heidän kanssa harrastettiin mm. näyttelyitä. Kasvatustyöhön pääsin tutustumaan nuoresta kun lähisukulaisista löytyi kasvattajia. Koirien kasvattaminen onkin ollut ajatuksissa siitä lähtien. Ensimmäinen ikioma koirani oli rodultaan pitkäkarvainen collie, hänen kanssa harrastin ahkerasti näyttelyitä sekä agilityä. Mieheni kotoa on myös löytynyt aina koiria. Minulla on ollut oma hevonen jonka kanssa kilpailimme estepuolella ja kotoa on löytynyt myös muita lemmikkieläimiä.Luo kotisivut ilmaiseksi!